Nädala prognoos: 06 – 12.06.2022

Nädala prognoos: 06 – 12.06.2022

Eesolev nädal tõotab tulla sündmusterohke. Liiga palju negatiivsust. Kellegi illusioonid purunevad, keegi saab tundma häbi vastuvõetud otsuste pärast, mingi suur muutus on tulemas, ka millegi/ kellegi kokkuvarisemine.  Siiski tundub, et see kõik keerleb justkui meie ümber nagu keeristorm  ning aruka käitumise korral see meid ei puuduta. Luba endale nautida suvesoojust ja päikest, loodust, lilli ja linnulaulu. See tasakaalustab meeled ning lubab teha õigeid otsuseid. Jätka oma teed, tegutsedes õigesti ja õiglaselt. Väldi armukadedust, kuulujutte ja laimamist ning eira teiste kahtlustusi. Ausus ja siirus aitavad Sind elus edasi.

Paarisuhe saab olema veelgi kindlam ja õnnelikum, kui selle nimel ka vaeva näed. Lülita ennast armastuse lainele. Armasta ennast nii nagu väiksena seda tegid ning Sa märkad, kuidas muutuvad maailm ja inimesed  Sinu ümber.

Taimedest toetab meid karukold. Tema sõnum on: puhasta oma ego üleliigsest, vabasta süütunne ja pinged, mis takistavad arengut. Usalda oma sisetunnet.

Suvesoojust südametesse ja õue!

Sirje