Nädala prognoos: 02 – 08.01.2023

Nädala prognoos: 02 – 08.01.2023

Loodus on võtnud nõuks olla lihtsalt tasa. Ei tuuleiili, ei päikest, ei midagi. Justkui vaikus enne tormi. Kuhu viib meid tee, mida on oodata?

Kaos on Universumi kõige kõrgem kord. Näib, et mingite väliste mõjutuste tagajärjel oleme sunnitud kiirelt ümber orienteeruma ja kohanema. Vältimatu muutus tähendab uute võimaluste tekkimist. Ole tähelepanelik hea ja kurja eristamisel. Keskendu ikka sellele, mis Sul olemas on, mitte sellele, mida pole. Kui muudad oma vaatenurka, märkad uusi võimalusi. Aeg on mugavustsoonist väljuda. Sa saavutad läbimurde, kui usaldad oma intuitsiooni. See on ettevalmistus järgmiseks perioodiks. Järjekindlus ja teadlikkus sellest, mida Sina päriselt vajad juhib Sind uuele rajale. Sinu elujõud kasvab, uued eesmärgid aitavad rajal püsida. Kõik laabub just nii, nagu vaja.

Tee soovitud armastuseni on tihti sillutatud takistustega, takistused on aga selleks, et neid ületada ning sügavamail tasandil aru saada iseendast, oma sisemaailmast. Aasta algus on sobiv aeg enda sisse vaatamiseks, endaga kahekõne pidamiseks.

Imelist uut, 2023.  aastat kõigile.

Toogu see aasta meile eelkõige rahu, rõõmu ja teineteisemõistmist. On  emotsioonide valitsemise aasta.

Sirje