Nädala prognoos: 19 – 25.12.2022

Nädala prognoos: 19 – 25.12.2022

Mõeldes eelmise nädala kaartide peale saan aru, et tegelikult hoiatasid nad ette neid õnnetusi, mis seoses raskete  ilmaoludega  aset leidsid. Soovin kõigile liiklejatele edaspidiseks ohutut teed ja palun, kiirustage aeglaselt. Teid oodatakse koju.

Uus nädal sisaldab endas jõuluootust, see on maagiat täis nädal.  Tahaks veelkord tunda seda põnevust, mida jõulud endaga kaasa toovad. Tahaks päriselt kohtuda Jõuluvanaga, selle maagiaga, selle energiaga.

Keegi saab ootamatu pakkumise, mis muudab täielikult senist elustiili. Pakkumine/ sündmus on sedavõrd huvitav, et saad tunda tõelist õnnetunnet. Sa saad ennast tundma oma elu peremehena. Näib, et just nüüd oled Sa valmis muutma oma elu ja oma suhtumist iseendasse. Sina ise oled oma õnne sepp. Teadvusta endale, et kinnistunud põhimõtted ja rutiin tekitavad pigem viletsust kui küllust. Pea meeles, vana ja iganenu on möödanik. Aeg on pilk tõsta silmapiirile ning võtta vastu see, mida Universum Sinule pakub. Ära kiirusta, ole kannatlik. Kõik, mis ette nähtud jõuab Sinuni siis, kui oled valmis vastu võtma.

Sellel maagilisel nädalal tasub afirmatsioonides ja palvetes pöörduda Universumi poole, loomaks just Sinule sobivat tulevikku. Saa selgust oma tunnetes, eesmärkides ja lootustes. Praegu on õige aeg kujundada oma unistuste elu.

Soovin Sulle imelist uut algust, edu, õnne ja armastust.

Sirje