Nädala prognoos: 03.10 – 09.10.2022

Nädala prognoos: 03 – 09.10.2022

Mida teha, kui kõik meie ümber keeb nagu nõiakatel, kuidas säilitada optimism ja ligimesearmastus? Elame tõesti kummalisel ajal. Mitte miski pole enam kindel. Aga siiski, meie ise oleme ju kindlalt olemas ning meie ise loome oma tulevikku. Võtame rahulikult üks päev korraga. Oleme kui maagid, kes kõnnivad mõõgateral, kuid me oleme kindlad, meie jalad ei väärata. Meil on võimalus näidata oma lähedastele oma tõelist sügavat olemust, oma hoolivust, olla lihtsalt olemas. Nagu ikka aegadest aega on olnud, mõõdukus tagab edu. Ühel ilusal päeval särab jälle päike rahutaevas.

Nii mõnigi ennustaja ning selgeltnägija on öelnud, et armastus päästab maailma. Alustame siis iseendast ja oma partnerist.  Kaardid näitavad, et kui oled veel üksi, siis  Sinu partner  asub üsna Sinu lähedal. Ava oma silmad ja süda ning märka  teda.  Sinu armuelu liigub järgmisele tasandile, ole valmis oma hinge muusikat kuulama. Leia igas päevas midagi ilusat, kasvõi naeratus või Eestimaa kaunid sügisvärvid. Ikka leiab, mille üle rõõmustada.

 

Üldises pildis on oodata järgmist tugevat äratust. Keegi püüab pettuse teel,  suurte rahade nimel midagi inetut korda saata, andmata endale aru, et ta enda jalgealune põleb, et ta on juba poodud mees. Kellegi jaoks tähendab see suurt langust või millegi täiesti uue algust. Keegi seisab väga suure valiku ees , mille ainult tema ise oma käega saab teha. Ees on läbikukkumine.

 

Rahu ja hingerahu

Sirje