Nädala prognoos: 08-14.05.2023

Nädala prognoos: 08 – 14.05.2023

Maikuu, suur toomepuu …… Veel ei õitse, kuid soojad päevad/ööd juba liiguvad meie poole. Küllap saame varsti nautida kergemat riietust ja mõnusalt sooja ilma. Päevad on piisavalt pikad, et jõuda  valmis töödega, mida oled planeerinud. Mõistlik on aeg-ajalt üldse mitte midagi planeerida, vaid lihtsalt olla. Olla iseendaga, oma mõtetega.

Eelolev nädal on helde neile, kes usuvad oma saatusesse, märkavad looduse märke ning on positiivsed iseenda ja oma lähedaste suhtes. Saabumas on teekond pimedusest valguse suunas. Kõik, mis Sind innustab, see õnnestub. Sa suudad ületada kõik takistused, mis teele jäävad, Sa saavutad edu igas valdkonnas, ka armastuses. Just nüüd on aeg särada tähena ja lubada endal nautida päikesepaistet ja kuulata õnneratta vurinat. Kõik, mis teed, teed endale. Ülbus ja üleolek on liigsed. Haara võimalusest, seda ei juhtu just tihti, et kõik teed on valla.

Kindlasti tehakse eeloleval nädalal nii mõnigi abieluettepanek ja kindlasti helisevad ka pulmakellad. Õnne kõigile. No ja lõpetuseks väike tõrvatilk. Elu ju ongi tõusud ja mõõnad, ärgem laskem oma meeli edust pimestada, jääme ikka iseendaks.

Edu, õnne ja armastust!

Sirje