Nädala prognoos: 19-25.02.2024

Nädala prognoos: 19 – 25.02.2024

Veel jätkuvad karged ilmad, kuid loodus annab märku lähenevast kevadest. Päikesega on linnulaul hoopis teise kõlaga ning lumesulavesi räägib enda eest. Tulgu ta ruttu, me ootame juba.

Nädal algab tasakaalukalt, kuid siis ilmutab ennast Härra Paan, kes mõnes mõttes keerab kõik pea peale. Kellegi illusioonid purunevad, pettus ja kavalus tahab vägisi võimutseda, kuid EI! Keegi sõltumatu tegelane oma kannatlikkuse ja ettevaatlikkusega, läbi mõistmise, mitte hukkamõistu, juhib meid õigele rajale. See on teekond pimedusest valguse kätte. Nädala märksõnad on töökus ja materiaalsed väärtused. Seega, kui püüad kõigest väest, saad üle igast mäest. Muide, mis puutub kõrgendike ületamisse. Seotud silmadega, ei tundu kõrgendik üldse nii kõrge ja ületamatu ( järele proovitud kogemus), mis omakorda annab märku meie aju vingerpussidest, püüdes meile sisendada ohvrirolli. Sellest järeldus: Ma tahan, teen ja saan. Kõige tähtsam on Sinu otsustus, kuidas edasi. Nii lihtne see ongi.

Uus nädal toob kaasa ka emotsionaalse hoolimise oma lähedastest. Lähedus muutub vajaduseks. Pane tähele oma kaaslase soove, püüa teda mõista ka siis, kui olete eriarvamusel. Tasakaal ja teineteisemõistmine on päevakorral.

Mõnusat aega oma armsate seltsis, olge hoitud

Sirje