Nädala prognoos: 3.07-9.07.2023

Nädala prognoos: 3.07-9.07.2023

Imeline peo meeleolu jätkub. Noored on näidanud suurepäraseid oskusi nii tantsus, laulus kui ka sõnaseadmises. Tõepoolest, ühtsustunne on võimas. See põlvkond on nagu noored Eesti tammed, kes suudavad ellu jääda ka kõige hullemaski olukorras ning elu edasi viia läbi tarkuse ja looduse tundmise, läbi armastuse isamaa vastu.

Kuidas edasi? Järgmise nädala märksõna ongi armastus, selle sõna igakülgses tõlgenduses. Energiad, mis praegu liikvele on lükatud, annavad meile võimaluse jätkata edukalt olemasolevat või alustada suurepärast uut projekti. Energeetilised nihked võivad tekitada teatud probleeme, kuid üldine positiivne foon tagab eduka edasiliikumise. Usk endasse ja oma kaaslasesse aitavad kaasa soovide täitumisse. Võimalik on uus algus igas mõttes: uus töö, uued sõbrad, uus teekond. Imeline!

Välistada tasuks tormakust. Kiirusta aeglaselt, jõuad kaugemale. Ole lojaalne iseendale, luba endale puhkehetki ja tee midagi, mida oled ammu ihaldanud. Sa vajad seda!

Usu oma armsamat ja ennast. Usalda oma tundeid, samas ära kiirusta sündmustest ette. Las kõik laheneb loomulikus rütmis. Võimalik, et keegi on segaduses uue tutvuse pärast. Ja nii ongi! Kõik laheneb, ära kiirusta. Kõik, mis vaja, tuleb õigel ajal.

Õnne ja armastust kõigile. Olge hoitud!

Sirje