Nädala prognoos; 01-07.2024

Nädala prognoos: 01-07.2024

Käes on aasta viimane päev. Kokkuvõtted on tehtud, kõik, mis on pidanud juhtuma, on juhtunud, ees ootab uus aasta, uued väljakutsed. Juba uue aasta esimene nädal annab märku sellest, et ees ootavad suured muudatused nii töös,  kui emotsionaalsel pinnal. Midagi täiesti vapustavalt uut ootab ees. Sa astud välja oma vanast rutiinist ja leiad enda jaoks midagi, mis lubab Sul kergelt vabaneda vanadest mustritest ning kihutada täiel kiirusel uutesse seiklustesse. Võtad vastu jõuliseid otsuseid, mis muudavad Su elu nauditavaks ning mingil hetkel Sa saad aru, et oled siiani tegelenud paigalseisuga. Hakkad nägema oma elu perspektiivi hoopis teisest vaatenurgast, näed selgelt suurt pilti. Suurepärane! Olen rõõmus, kui seda jätkub pikaks ajaks.

Armastuse teed on kummalised. Aastavahetus toob uusi tutvusi, muuhulgas on üpris suur võimalus, et kohtud oma hingesugulasega, kes siiski oluliselt erineb Sinu ettekujutusest, kuid kohtumisel Sa tunned ta 100% ära. Vabastades ja tervendades  oma mineviku sündmused, koged unustamatuid tundeid, mis on täis armastust ja teineteisemõistmist.

Kallid kaasteelised, soovin, et uus aasta toob teile palju rõõmu ja armastust. On ju nii, et armastus päästab maailma. Kallid kõigile.

Sirje