Nädala prognoos: 04 – 11.09.2022

Nädala prognoos: 04 – 11.09.2022

Käes on september. Sigin – sagin kiirustamine, uude elurütmi sisseelamine. Kergitame veidi saladuste loori ja vaatame, mis meid ootab ees järgmisel nädalal?

Keegi on jätkuvalt illusioonide vang, kas armastuse või siis võimu küsimustes. Oma probleemidesse tasuks suhtuda läbi huumori. Aeg on võtta vastutus ja küsida endalt, kuidas edasi. Ees võib oodata tee tundmatusse aga võimalik ka elukoha muutus. Uus siht, mille poole püüelda on leitud, siiski kaalu hoolega, enne otsustamist kõiki poolt-  ja vastuargumente. Midagi suurt ja tundmatut ootab ees. Võimalik, et see on pikem perspektiiv, kuid esialgsed märgid avalduvad juba järgmisel nädalal. Esile võivad kerkida juriidilised küsimused. Ettevõtlikkus ja ratsionaalne mõtlemine viivad  sihile. Valmis tuleks olla kõigeks. Kasuks tuleb kujutleda ennast pähklina, seest pehme ja maitsev, kuid väljast ligipääsmatu ja tugev. Esiisade tarkus aitab meid keerukatest olukordadest üle.

Armastuses kestab tugev magnetiline külgetõmme, mis kutsub abielu vormistama, kuid oota veel veidi, aeg pole veel küps. Jälgi märke oma elus ja muidugi ka südame häält.

Kaunist sügise algust, hingerahu ja armastust

Sirje