Nädala prognoos: 06-12.02.2023

Nädala prognoos: 06 – 12.02.2023

On aeg särada ning võtta vastu armastus, mis seisab Sinu ees. Sinu hing ihkab vabadust ja naudinguid, võta vastu ära kahtle. Su sisetunne on parim ekspert, Sa tead, kes on õige. Proovi ümbritsevast mürast kaugemale vaadata, kusagil on võimalus ka Sinu jaoks. Ole armastusväärne ja lahke iseenda ja teiste vastu, koostöö on hetkel eriti oluline.

Kogu ülejäänud virr-varr meie ümber muudab meid kahtlevaks. Taaskord tuleb ilmsiks mingi hästihoitud saladus. Keegi on teinud halva teo ja üritab seda teise kaela ajada. See pole lasteaed, aeg on suureks saada ja võtta vastutus. Kõik, mida teed, teed endale.

Eeloleva nädala energia pole kergete killast. Õhus on segadust, petmist, trotsi. Kellegi plaanid nurjuvad, keegi võitleb oma eksistentsi eest. Nõrk valguskiir helendab kauguses ja annab lootust paremale tulevikule. Meid kõiki innustav jõuline juht rajab teed pimedusest valgusesse. Teekond on keeruline ja täis ohtusid. Vaimne selgus saabub igal juhul ning meil on võimalus olla ise oma elu peremehed.

Rahulikku meelt ja siirast armastust kõigile

Sirje