Nädala prognoos: 30.01 – 05.02.2023

Nädala prognoos: 30.01 – 05.02.2023

Meie siin Eestimaal oleme piisavalt ettenägelikud ja seetõttu ka kaitstud.

Näib, et aeg kompromissideks on küps, ehkki keegi osapooltest ei soovi järele anda. Mõtted on suunatud lahenduse otsimisele, kuid energia on veel blokeeritud. Võimalik, et just Noorkuu toob kaasa muutuse ja edasimineku. Üleskutse läbirääkimisteks on õhus, kas seda ka kasutatakse?

Ajastu toob kaasa muutused, toimub vabanemine, mingi koorem võetakse õlult. Võimalusi on mitu ning tasub kaaluda, mis on Sinu jaoks parim valik. Ootamas on uus algus ja uus jõuline juht. Teisalt ennustavad kaardid kellegi tuntud tegelase minekut teispoolsusesse, mis omakorda toob kaasa kiire tegutsemise vajaduse. Seega, tasub oma pea selge hoida, et emotsioonid ei takistaks ratsionaalset mõtlemist.

Armastus oli, on ja jääb, olgu olukord milline tahes. Jaga oma säravaid tundeid teistega, naudi lähedust, ole rõõmus. Pöördu mõtetes ka oma sisemise lapse poole ning uuri, mida ta vajab, mida ta päriselt igatseb ja soovib. Kui see võimalikuks osutub, täida see soov ja Sa tunned uut energia voolu, jõulist liikumist Sulle sobivas suunas. Praegu on õige aeg ennast tähele panna ja hellitada. Sa oled seda väärt!

Imelist Noorkuu aega, rõõmsaid hetki oma kallitega

Sirje