Nädala prognoos: 25.94 – 01.05.2022

Nädala prognoos: 25.04 – 01.05.2022

 

Uskumatu, kuid juba on käes maikuu. Aeg on puhastada end energeetiliselt. Hoia partnerlussuhted korras ning märka, kuidas Sinu elujõud kasvab. Läheneb aeg, mil saad noppida seda, mida oled oma mõtetega teele saatnud. Õnneratas pöörleb nendele, kes on enesekindlad ja tahtejõulised. Tarkuse ja armastuse ühendus viib eesmärgini. Kohanemisvõime osutub eeloleval nädalal oluliseks.

Ärritavad probleemid ei ole kusagile kadunud, pigem tekitavad pettumust ja viha. Siiski tasuks oma mõtetega olla käesolevas hetkes ning lasta muremõtetel kaugeneda.

Keegi on sattunud kangekaelsuse ja põikpäisuse lõksu ning teda painab piinav ebakindlus. Tegelikult tahaks meie  juba lõppvaatust näha.

Igaüks meist on oma elu loov jõud ning igaüks meist soovib mängida peaosa oma elu filmis. Võta siis ohjad enda kätte, kui vaja võta riske, kui vaja, tee midagi enneolematut, kui vaja, ole võitleja. Kõik variandid on lubatud. Elu on elamist väärt!

Taimedest toetab meid piparmünt. Tema sõnum on: Ma lõpetan vana ja alustan edukalt uut. Mu tunded on erksad ja mõte on vilgas, mu meel on vaba!

 

Imeliste päikeseliste päevade jätku! ( Ehkki loodus ihaleb sooja vihma järele)

Ikka head!

Sirje