Nädala prognoos: 08-14.04.2024

Nädala prognoos: 08-14.04.2024

Nädala märksõnad on tasakaal ja keskendatus. See puudutab nii eraelu kui kollektiivset läbikäimist. Keegi otsib õigust ja õiglust, keegi tegeleb sisevaatluse ja meditatsiooniga. Üldsuse tähelepanu on juhtidel ja seadustel.

Tavakodaniku valikud on lihtsamad, eksisteerib indiviidi vaba tahe ning valikuvabadus. Me oleme vabad valima ja tegutsema, seega on ülim aeg teha see esimene samm elumuutuste poole. Kellegi teele astub võluv sõnumitooja, kes pühib Su peast hirmumõtted ning aitab spontaanselt leida õiget teeotsa. Sa tunned endas kasvavat jõudu ja tahet teha teoks ammused unistused. Tee seda! Kõik saab võimalikuks. Unusta lodevus ja laiskus, tegutse! Jää truuks oma uskumustele ja unistustele ning tõesta endale, et Sa tahad, teed ja saad. Sind ootab teekond pimedusest valgusesse, kas kahtled endiselt? Loodetavasti mitte. Luba oma ellu midagi uut ja toredat. Magavale kassile hiir suhu ei jookse, on ju nii?.

Suhetes tasub olla tähelepanelik. On oht tutvuda inimesega, kes varjab oma tõelist „mina“ maski taha. Ole tähelepanelik!

Nendele, kes on pikaajalises suhtes, hakkavad peagi lööma pulmakellad. Palju õnne! Juhul, kui Sa pole veel leidnud seda „ÕIGET“ oma ellu, võta appi afirmatsioonid ja visualiseerimine. Igaühe jaoks on kuskil keegi, see on kindel.

Õnne ja armastust kõigile

Sirje